Porter NP6 - Dubă

Duba oferă posibilitatea de transportare marfă în condiții îmbunătățite de siguranță, întrucât materialele folosite sunt durabile și au un cost de înlocuire redus. Capacitatea de transportare ajunge până la o tonă, având o sarcină utilă foarte mare. Spre deosebire de dubele clasice, construcția este executată pe un șasiu care pe termen lung își păstrează valoarea de piață. Înălțimea de lucru a podelei constituie un plus pentru curieri.

Ampatamentele

Vehiculul prezintă în total patru variante diferite de arhitectură prin combinarea elementelor - cu ampatament scurt sau lung, cu axă spate, cu roată simplă sau dublă.

Echipamente

Porter NP6 oferă 4 niveluri diferite de echipare, echiparea standard cu anumite caracteristici suplimentare pentru a îmbunătăți funcționalitatea vehicului și timpul petrecut la volan.

Motor

Ambele motoare disponibile cu combustibil dublu (benzină/GPL și benzină/metan) folosesc tehnologia cu unitatea Euro 6 Multitech. Acestea au 4 cilindri în linie de 1.500 cm cu arbori cu came dubli și cu injecție electronică indirectă și sunt situate longitudinal sub cabină.